GezondheidsverklaringAls u een overlijdensrisicoverzekering bij ons afsluit, hebben wij van u een gezondheidsverklaring nodig. In sommige gevallen vragen wij om een medische keuring of onderzoek. Dit doen wij bijvoorbeeld bij een groot verzekerd bedrag. Of als we naar aanleiding van uw antwoorden nog wat meer informatie wensen.
Het is belangrijk dat wij de juiste informatie hebben, want op basis van uw gezondheidstoestand bepalen wij de hoogte van uw premie. In uitzonderlijke gevallen kan uw gezondheidstoestand leiden tot aangepaste voorwaarden of zelfs weigering.

Kies de juiste gezondheidsverklaring
Argenta heeft vier verschillende gezondheidsverklaringen. Kies hieronder de verklaring die van toepassing is op uw situatie.  Let op: nadat u een verklaring gekozen heeft, vragen wij u om uw gegevens in te vullen. Bij het invulveld ‘offertenummer’ hoeft u alleen de eerste 7 cijfers van het offertenummer in te vullen.

 

Twijfelt u over welke verklaring past bij uw situatie? Bel ons dan op 076-5433085, op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Wij helpen u graag.