Doe je mee aan ons onderzoek?

We hebben het onafhankelijk onderzoeksbureau Ruigrok gevraagd om onderzoek uit te voeren hiernaar. Volgens onze gegevens heb je een (deels) aflossingsvrije hypotheek bij ons. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een groepsgesprek om jouw ervaringen te delen en met ons mee te denken. 

Als dank hiervoor ontvang je voor het gesprek een cadeaubon van Bol.com ter waarde van € 60,-.

Groepsgesprek.

Het onderzoek bestaat uit een groepsgesprek waarvoor je je volledig vrijblijvend kunt aanmelden. Het groepsgesprek is met 4 andere klanten en de onderzoeker van Ruigrok en duurt 2 uur. 

Het groepsgesprek is op maandag 18 maart 2024 van 19.00 - 21.00 uur (met hapje en drankje) in het Leonardo Hotel Breda City Center, Stationplein 14 in Breda (goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto).

Wil je meedoen?

Heel fijn! Dan kun je je hieronder aanmelden.

In de vragenlijst vragen we enkele gegevens ter achtergrondinformatie en om contact met je op te nemen om het gesprek in te plannen. We gaan gedurende het hele onderzoek zorgvuldig om met je privacy en persoonsgegevens. We volgen hierin de richtlijnen van de AVG.

Op basis van de aanmeldingen, selecteren wij 18 deelnemers om mee te spreken. Als je geselecteerd bent, laten we het je uiterlijk maandag 11 maart weten.

Deelname is geheel vrijblijvend.

Het wel of niet deelnemen aan dit onderzoek is geheel vrijblijvend en heeft geen invloed op jouw individuele situatie of jouw hypotheekproduct(en). Het heeft ook geen invloed op hoe je vanuit Argenta behandeld wordt. Het gaat om een algemeen onderzoek naar aflossingsvrije hypotheken. Jouw individuele hypotheekproduct(en) en individuele situatie bespreken we niet tijdens dit onderzoek.

Goed om te weten.

  • Je hoeft je niet voor te bereiden op het gesprek
  • Tijdens het gesprek kijken medewerkers van Argenta op afstand mee (als je daarvoor toestemming geeft) om zo uit eerste hand te horen wat er goed gaat en beter kan
  • Er vindt geen advies plaats en je kunt geen vragen stellen over jouw individuele situatie of hypotheekproduct