Hypotheken bij Argenta

"Een eenvoudige hypotheek met veel zekerheid. We liggen dus nooit wakker om onze financiën. "
Pascal en Kim, klant sinds 2006

Bijna 47% van onze klanten heeft veel tot zeer veel vertrouwen in Argenta. Dat blijkt uit de Vertrouwensmonitor Banken 2018. Daarmee behoort Argenta tot de banken in Nederland die het meeste vertrouwen krijgen van hun klanten.

De Vertrouwensmonitor Banken is een overzicht van de waardering van consumenten over banken in Nederland. 49% van de klanten is neutraal als het op vertrouwen in Argenta aankomt, 5% heeft weinig vertrouwen. Het vertrouwen in banken in het algemeen toont een stabiel beeld. Het consumentenvertrouwen over de hele linie is licht toegenomen. Op een schaal van 1 (zeer weinig vertrouwen) tot 5 (zeer veel vertrouwen) scoort de sector als geheel een 3,0 (vorig jaar 2,9). Argenta scoort een 3,4, net als vorig jaar.


Verbeterkansen

 In de Vertrouwensmonitor Banken 2018 worden ook verbeterkansen benoemd. Zowel voor de hele bankensector als voor Argenta. Argenta probeert dagelijks haar dienstverlening te verbeteren en pakt ook deze punten gericht op. Zo gaan we de persoonlijke online bankomgeving verder verbeteren. Dit doen we samen met input van onze klanten. Daarnaast gaan we klanten proactief informeren over ontwikkelingen die voor hen belangrijk kunnen zijn. We zetten de klant nog meer centraal door de klant in onze klantbediening op een eerlijke, menselijke en eenvoudige manier te helpen.


Over de Vertrouwensmonitor Banken 2018

De Vertrouwensmonitor Banken 2018 is uitgevoerd door onderzoeksbureau Ipsos onder 12.000 consumenten. Met de Vertrouwensmonitor doen banken sinds 2015 samen onderzoek naar consumentenvertrouwen en de kwaliteit van hun dienstverlening. Klanten van kleine banken hebben meer vertrouwen in de eigen bank dan klanten van grote banken.


Download hier de Vertrouwensmonitor Banken 2018 

Wat zeggen onze klanten?

“Na 10 jaar ben ik nog steeds tevreden. Argenta biedt structureel een goede rente.”
Pascal, klant sinds 2006
“Ik heb het idee dat Argenta niet alleen uit eigen belang handelt.”
Parviz, klant sinds 2006
“Je weet waar je aan toe bent, we staan niet voor verrassingen en horen geen gekke berichten in het nieuws.”
Saskia, klant sinds 2012