Over Argenta

Werken bij Argenta

Wij zijn Argenta. Een bank voor hypotheken, sparen en verzekeren. Die in België al 60 jaar staat als een huis. Argenta is een bank voor mensen, en dus niet voor bedrijven. We zijn er voor iedereen die niet van risico’s houdt.

Voor hypotheken en daarbij behorende producten werken we met onafhankelijke adviseurs. Dit maakt een netwerk van kantoren in Nederland overbodig. En dat scheelt kosten. Bovendien regelt u uw bankzaken eenvoudig online. Argenta opereert binnen de vertrouwde Benelux-markt. Een markt die we goed kennen. En dicht bij u. Kijk maar naar onze rente voor sparen en hypotheken. Argenta keert geen bonussen aan personeel uit. Bovendien investeren we het grootste deel van de winst steeds opnieuw in de bank. Dat kan omdat Argenta een onafhankelijke bank is, zonder beursnotering. Zo gaat onze aandacht helemaal naar u. En laten we u profiteren van onze groei. Welkom bij Argenta.


Vacatures

Bedrijfsjurist

Medewerkers aan het woord


"Bij Argenta is geen dag hetzelfde. Mijn ideeën krijgen genoeg ruimte, zo lever ik een nuttige bijdrage aan de ontwikkeling van onze bank. Ik vind het belangrijk om de klant centraal te zetten en probeer daarom altijd goed te luisteren en mee te denken."

Denise
Management Assistent


"Bij Argenta werk ik samen met een enthousiast en ambitieus team aan de verdere ontwikkeling van onze digitale bank. Ons doel is om onze klanten altijd en overal online te kunnen bedienen, in een vertrouwde en veilige omgeving."

Bart
Manager IT

Wie zijn wij?

Wij zijn Argenta. Een eenvoudige bank voor hypotheken, sparen en verzekeren. Die in België al 60 jaar staat als een huis. Argenta is een bank voor mensen, en dus niet voor bedrijven. We zijn er voor iedereen die niet van risico’s houdt. En die verantwoord financiële keuzes maakt. Welkom bij Argenta!
130.000+
Meer dan 130.000 spaarders in Nederland
60 Jaar
Al 60 jaar onafhankelijk en niet-beursgenoteerd
Sterke buffer
Eén van de sterkste van Europa
2000+
Meer dan 2000 onafhankelijke hypotheekadviseurs in Nederland

Argenta in de prijzenNeem contact met ons op

Vragen & Contact

Heeft u vragen over onze bank of onze producten? Bel of mail ons gerust. Op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur staan onze teams voor u klaar!