Over Argenta

Werken bij Argenta

Wil jij werken bij een gezonde bank?

Argenta is een bank voor hypotheken en sparen, die in België al 60 jaar staat als een huis. Argenta is een bank voor mensen, en dus niet voor bedrijven. Wij zijn er voor gezinnen, stellen, singles. Starters, doorstromers en oversluiters . Mensen die lage woonlasten en een scherpe spaarrente belangrijk vinden. Die niet van risico's houden. En die hun financiële keuzes maken met gezond verstand. We winnen mooie prijzen voor onze spaar- en hypotheekproducten.

Gezond verstand verdient een gezonde bank. Wat maakt Argenta gezond? Allereerst zijn we een online bank. Dat maakt een netwerk van dure kantoren en managementlagen overbodig. En dat scheelt kosten,voor al onze klanten. Argenta belegt alleen in de vertrouwde Beneluxmarkt. Bovendien wordt bij Argenta de winst steeds opnieuw geïnvesteerd in de bank. Dat kan omdat Argenta een onafhankelijke bank is, zonder beursnotering die het bankieren complex maakt. Zo gaat onze aandacht helemaal naar onze klanten. En kunnen we die laten profiteren van een gezonde groei.


Vacatures

Helaas. Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Een gezonde bank

Wij zijn Argenta. Een bank voor hypotheken, sparen en verzekeren. Die in België al 60 jaar staat als een huis. Argenta is een bank voor mensen, en dus niet voor bedrijven. We zijn er voor iedereen die niet van risico’s houdt. En die financiële keuzes maakt met gezond verstand. Welkom bij een gezonde bank. Welkom bij Argenta!
140.000+
Meer dan 140.000 spaarders in Nederland
60 Jaar
Al 60 jaar onafhankelijk en niet-beursgenoteerd
Sterke buffer
Eén van de sterkste van Europa
1500+
Meer dan 1500 onafhankelijke hypotheekadviseurs in Nederland

Argenta in de prijzenMedewerkers aan het woord


"Bij Argenta is geen dag hetzelfde. Mijn ideeën krijgen genoeg ruimte, zo lever ik een nuttige bijdrage aan de ontwikkeling van onze bank. Ik vind het belangrijk om de klant centraal te zetten en probeer daarom altijd goed te luisteren en mee te denken."

Denise
Senior Medewerker Verzekeren

"Bij Argenta communiceren we op een open manier met elkaar. Dit zie je ook terug in onze producten, deze zijn eenvoudig en transparant. Daarnaast zijn we altijd bezig met de verdere ontwikkeling van onze producten en service. Dit alles bij elkaar maakt Argenta voor mij zo uniek."

Melissa
Medewerker Sparen

"Bij Argenta werk ik samen met een enthousiast en ambitieus team aan de verdere ontwikkeling van onze digitale bank. Ons doel is om onze klanten altijd en overal online te kunnen bedienen, in een vertrouwde en veilige omgeving."


Bart
Manager IT

Wat zeggen onze klanten?

“Ik ben een wandelende reclame voor Argenta bij familieleden en kennissen die zich oriënteren op hypotheken.”
Parviz, klant sinds 2013
“Ik vind Argenta een  sympathieke bank met goede producten.”
Frans, klant sinds 2007
“Het is toch het geld van je kinderen. Dan wil je helemaal dat het veilig staat”
Eka, klant sinds 2016

Neem contact met ons op

Vragen & Contact

Heeft u vragen over onze bank of onze producten? Bel of mail ons gerust. Op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur staan onze teams voor u klaar!