voordelen Argenta hypotheek bij nieuwbouwhuis.

Wist je dat de Argenta hypotheek voordelig werkt bij de aankoop van een nieuwbouwhuis? Want we rekenen geen extra kosten over het bouwdepot dat wel 24 maanden geldig is. En jouw klanten hebben de mogelijkheid tot verlenging van het renteaanbod met 8 maanden. Zo verzeker je ze van genoeg looptijd voor de oplevering van het nieuwbouwhuis.

geen extra kosten bouwdepot.

Het bedrag dat bestemd is voor de werkzaamheden bij nieuwbouw plaatsen we in een bouwdepot. Het rentetarief van het bouwdepot houden we daarbij gelijk aan het rentetarief dat de klant betaalt voor de hypotheek. Dat betekent dat de rente over het bouwdepot over het niet opgenomen bedrag gelijk is aan het rentetarief van de hypotheek zelf. Dus we rekenen geen extra rente over het bouwdepot. Fijn toch.

verlengde geldigheid bouwdepot nieuwbouw.

De looptijd en daarmee de opleverdatum van een nieuwbouwproject kent veel onzekerheden. Met de Argenta hypotheek hoeft jouw klant zich daar geen zorgen over te maken. Want de geldigheid van het bouwdepot is 24 maanden.

verlenging geldigheid renteaanbod.

Met de mogelijkheid tot verlenging van het renteaanbod met 8 maanden (dus in totaal tot 12 maanden) hebben jouw klanten nog langer zekerheid van het renteaanbod. Altijd tegen een scherp tarief.

vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de voordelen en voorwaarden van de Argenta hypotheek voor nieuwbouwhuizen? Ontdek het in de hypotheekgids.