Sander Blommaert CEO Argenta Nederland

Sander over Argenta Nederland.

"Argenta bedient in Nederland al meer dan 300.000 klanten met hypotheken en sparen. Gezond en gestaag willen we verder groeien. Dat doen we door trouw te blijven aan onze waarden van eenvoud en pragmatisme. En door dichtbij onze partners te staan waar we ondernemend mee samenwerken. Met focus op eenvoud tegen aantrekkelijke voorwaarden blijven we werken aan de behoeften van onze klant."

Sander Blommaert, CEO Argenta Nederland

Groot in alle eenvoud.

In alles wat we doen willen we eenvoudig zijn. Bij ons krijg je gewoon 1 hypotheek met goede voorwaarden. En kun je sparen. Voor nu en later. Snel en makkelijk geregeld tegen een voorspelbare rente. Op jouw manier.
Rechttoe rechtaan
Prijsbewust
Vertrouwenspartner
Duurzaam

Fijn wonen met Argenta.

Het is jouw huis. De plek waar jij leeft. Zoals jij dat wilt. Dat staat bij ons voorop. Samen met de adviseurs regelen we jouw hypotheek. Zodat jij fijn kunt wonen.

Daarom spaar je bij ons.

Je spaart eenvoudig voor jouw toekomst met de Argenta spaarrekeningen. Voor je pensioen, een auto, de wasmachine die kapot gaat of voor verduurzaming van je huis. Zo ben je voorbereid op verrassingen.

Over Argenta

Niet alleen ons logo is groen.

Bij Argenta zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid of zorgen voor mens, milieu en maatschappij leidt tot stabiele en betere bedrijfsresultaten, gelukkige medewerkers en een gezonde ontwikkeling. 

 

Wij zoeken jou!

En wat zoek jij? Een bedrijf in volle groei waarin je zelf mee ontwikkelt? En een open, familiale sfeer? Een menselijke bedrijfscultuur met ruimte voor dialoog en initiatief? Dat vind je bij Argenta. Wij zijn altijd op zoek naar collega's die ook onze klanten willen helpen met een duurzaam financieel leven. Help je mee?

Quotes klanten
Jaarverslagen Argenta

Onze jaarverslagen.

Hier vind je alle jaarverslagen van Argenta Nederland en Argenta België.

Bellen?

Dat kan op werkdagen tussen 8.30 tot 17.30 uur:

076 - 5433085

Adres.

Stadionstraat 2
4815 NG Breda

Postbus 9252 
4801 LG Breda

Let op: dit is geen inloopkantoor (je kunt alles online regelen of via een adviseur)

Overig.

Argenta Spaarbank NV
bijkantoor Nederland

KvK: 34193645
BTW: NL812949717B01

BIC/ SWIFT: ARSNNL21XXX