Je kunt op ons rekenen.

Gewoon 1 hypotheek met duidelijke en goede voorwaarden. Altijd tegen een scherpe rente.
15% zonder vergoeding extra aflossen per kalenderjaar
Renteaanbod 3 maanden geldig
Offerteverlenging mogelijk met 9 maanden (zonder bereidstellingskosten)
Lagere rente met Argenta groen lenen voor verduurzaming woning
Verhuisregeling van 12 maanden
Argenta groen lenen

Lagere rente met Argenta groen lenen.

Met Argenta groen lenen kan jouw klant een extra bedrag lenen om de woning energiezuiniger te maken. Dan krijgt jouw klant een lagere rente op het Argenta groen lenen deel van de Argenta hypotheek.

Meteen aan de slag.

Hieronder vind je alle handvaten om jouw klanten verder te helpen met fijn wonen. Want dat doen we samen.

Snel inzicht.

Met de hypotheekkaart krijg je meteen inzicht in onze belangrijkste voorwaarden. Handig toch.

Alle details.

In deze overzichtelijke hypotheekgids vind je alle voorwaarden. Dan weet je zeker waar jouw klanten aan toe zijn.

De doorlooptijden.

Vind hier de doorlooptijden van Quion Acceptatie en Quion Beheer. Of check zelf de aanvraagstatus bij Quion. Lopen jouw aanvragen via een andere mid-office? Die doorlooptijden vind je hier ook.

10 wijzigingen van de Argenta hypotheek in beheer.

We hebben de 10 meest voorkomende wijzigingen van de Argenta hypotheek in beheer op 1 overzichtelijke pagina gezet. Je vindt er belangrijke informatie die je nodig hebt als adviseur of als businesspartner. Dan weet je meteen wat je moet doen om een wijziging in de Argenta hypotheek door te voeren.
 

Weet je dat.

Als adviseur ben je samen met jouw klant verantwoordelijk voor het aantonen van de herkomst van eigen middelen. Vanuit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) zijn we samen verplicht om te voorkomen  dat onze producten worden gebruikt voor criminele doelen. Daarom willen we jouw klant leren kennen voordat de Argenta hypotheek wordt aangegaan.

Laurens Meerhoff

Laurens vertelt.

“Ik werk al jaren fijn samen met Argenta. Argenta is goed bereikbaar en toegankelijk. De accountmanagers staan altijd voor ons klaar. Daarbij verloopt het acceptatiebeleid soepel. In onze eigen voorwaardenvergelijker komt Argenta vaak in de top 5 naar boven. Voor zowel starters, oversluiters en doorstromers. Voor bestaande huizen en nieuwbouw. Dat komt door de optelsom van de vaak laagste rente en de goede voorwaarden van Argenta die passen bij de wensen van mijn klanten. Zoals de lange offertegeldigheid en gratis verlenging daarvan tot 12 maanden. Er wordt ook geen vergoeding gevraagd bij annuleren. En er is kans om een lagere rente te krijgen als de klant aflost. Gewoon een goede combinatie van prijs/kwaliteit. Verder valt Argenta niet zomaar om. Dat geeft een betrouwbaar gevoel.” Laurens Meerhoff - eigenaar/ adviseur van HelpenKiezen Hypotheken- en Verzekeringen

Duidelijke producten en diensten.

Een hypotheek met scherpe tarieven en goede en duidelijke voorwaarden. In heldere taal.

Persoonlijke aandacht.

We staan klaar voor jou en jouw klanten. Met persoonlijke aandacht.

Heldere voorwaarden.

Klanten weten waar ze aan toe zijn. Dus geen gekke dingen.

Betrouwbaar.

Een familiebank die staat als een huis. Al meer dan 65 jaar.

Veelgestelde vragen voor adviseurs.

In het overzicht met veelgestelde vragen voor adviseurs vind je hopelijk alle antwoorden op jouw vragen. Staat het antwoord er niet bij? Of neem je liever direct contact met ons op? Dat kan. Onze accountmanagers helpen jou graag verder.