Hypotheken.

algemene voorwaarden 2014-08-14

algemene bankvoorwaarden

 

Voorwaarden uit het verleden.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van de Argenta Hypotheek van 1997 tot en met 2006.

Sparen.

voorwaarden sparen

voorwaarden termijndeposito

voorwaarden hypotheek profijt sparen

Voorwaarden uit het verleden.

Klik hier voor de voorwaarden van Argenta spaarrekeningen uit het verleden.

Mededeling per 1-1-2024.


De Consumentenbond heeft bekend gemaakt dat het wettelijke niveau van consumentenbescherming inmiddels zo hoog is dat afspraken met brancheorganisaties in tweezijdige (= door de Consumentenbond goedgekeurde) algemene voorwaarden niet meer nodig zijn. Daarom heeft de Consumentenbond per 1 januari 2024 zijn verbondenheid aan alle tweezijdige algemene voorwaarden beëindigd. De Consumentenbond is vanaf deze datum niet meer betrokken bij deze voorwaarden. Dit geldt niet alleen voor deze ABV, maar voor alle circa zestig met brancheorganisaties afgesproken tweezijdige algemene voorwaarden.

Dienstverlening Argenta.

Hoe wij werken, staat in onze vergelijkingskaart. In dit document staat wat we voor jou kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kun je ons vergelijken met anderen. En kun je ook onze kosten vergelijken.

Beleidslijn belangenconflicten.

Integere dienstverlening op een hoog niveau. Dat is wat onze klanten, leveranciers en toezichthouders verwachten. Argenta neemt adequate maatregelen om te voorkomen dat belangenconflicten de belangen van derden schaden, of dat medewerkers de belangen van Argenta zouden schaden. De beleidslijn belangenconflicten voorziet in omkadering om deze doelstelling te bewerkstelligen