Daarom sparen bij Argenta.

In mijn Argenta kun je eenvoudig zelf extra spaarrekeningen openen en sluiten. Hiervoor rekenen we geen kosten.
Jaarlijkse rentebijschrijving
Vaste rente
Minimale inleg € 250,-
Tussentijds opnemen niet mogelijk
Vaste looptijd die je zelf bepaalt

Wat is sparen met een vaste rente?

Een termijndeposito heeft een vaste rente. Dit betekent dat de rente tijdens de looptijd van een termijndeposito niet wijzigt. Je kiest zelf voor welke termijn je het spaargeld vastzet: 1, 2, 3 of 5 jaar.

Als het spaargeld vastgezet is in jouw termijndeposito kun je niet storten of opnemen. De rente wordt jaarlijks bijgeschreven op jouw spaarrekening. Bekijk de actuele rente voor nieuwe termijndeposito's op onze renteoverzicht.

Termijndeposito spaarrente 21-2-2023

Rente termijndeposito.

Deze rente is op jaarbasis met een looptijd van 5 jaar en wordt dagelijks berekend over jouw tegoed. De opgebouwde rente wordt jaarlijks bijgeschreven.

Veilig sparen bij Argenta.

Bij Argenta vinden we het belangrijk dat je spaart met een goed en veilig gevoel. Daarom gaan wij met jouw geld om op een verantwoorde manier en zonder risico’s. Zoals je dat zelf ook zou doen. 

Veilig sparen bij Argenta betekent dat we aansluiten op het ‘modern spaarbeleid’ en dat we deelnemen aan het Belgische Depositogarantiestelsel. Het Depositogarantiestelsel (DGS) is een garantieregeling voor de klanten van een bank. Als een bank failliet gaat, garandeert het een spaarbedrag tot maximaal € 100.000,- per persoon.

Tussentijds beëindigen.

Je hebt na het openen van een termijndeposito 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 14 dagen kun je jouw termijndeposito kosteloos beëindigen. Na deze bedenktijd is het niet meer mogelijk om jouw termijndeposito tussentijds te beëindigen. Dit kan alleen in bijzondere situaties. Afhankelijk van de situatie brengen wij hier kosten voor in rekening. Lees hier meer over het tussentijds beëindigen van een termijndeposito.

voorwaarden termijndeposito