Daarom sparen bij Argenta.

In mijn Argenta kun je eenvoudig zelf extra spaarrekeningen openen en sluiten. Hiervoor rekenen we geen kosten. En als jouw kind 18 jaar is zetten we deze rekening automatisch om naar een internet spaarrekening.
Storten en opnemen wanneer je wilt
Altijd online toegang
Jaarlijkse rentebijschrijving
Eenvoudig termijndeposito af te sluiten

Wat is sparen met een variabele rente?

Op de internet spaarrekening spaar je tegen een variabele rente. Dit betekent dat de rente kan wijzigen. We sturen jou een mail als de rente wordt aangepast. Je kunt de actuele rente ook altijd vinden in onze renteoverzicht.

Spaarrente_21-2-2023

Rente jongeren spaarrekening.

Deze rente is op jaarbasis en wordt dagelijks berekend over jouw tegoed. De opgebouwde rente wordt jaarlijks bijgeschreven.

Veilig sparen bij Argenta.

Bij Argenta vinden we het belangrijk dat je spaart met een goed en veilig gevoel. Daarom gaan wij met jouw geld om op een verantwoorde manier en zonder risico’s. Zoals je dat zelf ook zou doen. 

Veilig sparen bij Argenta betekent dat we aansluiten op het ‘modern spaarbeleid’ en dat we deelnemen aan het Belgische Depositogarantiestelsel. Het Depositogarantiestelsel (DGS) is een garantieregeling voor de klanten van een bank. Als een bank failliet gaat, garandeert het een spaarbedrag tot maximaal € 100.000,- per persoon.

Kosteloos spaarrekeningen beheren mijn Argenta.

In mijn Argenta kun je eenvoudig zelf extra spaarrekeningen openen en jouw Internet Spaarrekening beeïndigen. Hier worden geen kosten voor gerekend.

voorwaarden Argenta sparen