Daarom sparen bij Argenta.

In mijn Argenta kun je eenvoudig zelf de spaarrekeningen openen en beheren. Hiervoor rekenen we geen kosten. En als jouw kind 18 jaar is zetten we deze rekening automatisch om naar de Argenta spaarrekening op zijn of haar naam.
Scherpe variabele rentes
Openen zonder betaalrekening van Argenta
Gratis Jongeren spaarrekening
Eenvoudig online afsluiten en beheren
Spaarrente Jongeren spaarrekening

Rente Jongeren spaarrekening.

Deze variabele rente is op jaarbasis en wordt dagelijks berekend over jouw tegoed. De opgebouwde rente wordt jaarlijks bijgeschreven.

Wat is sparen met een variabele rente?

Op de Jongeren spaarrekening spaar je tegen een variabele rente. Dit betekent dat de rente kan wijzigen. We sturen jou een mail als de rente wordt aangepast. Je kunt de actuele rente ook altijd vinden in ons renteoverzicht.

Zo vraag je een (extra) Argenta jongeren spaarrekening aan.

Heb je nog geen actieve spaarrekening?

En wil je de Argenta jongeren spaarrekening openen? Hier lees je hoe je dat eenvoudig regelt.

Heb je al een actieve spaarrekening?​

We hebben een stappenplan gemaakt over hoe je als klant van Argenta een jongeren spaarrekening opent. Voor als je al een Argenta jongeren spaarrekening hebt.

Bewust met jouw geld omgaan samen met Argenta.

We vinden het belangrijk dat wij en onze klanten bewust omgaan met geld. Voor een fijn leven waarin je bewuste financiële keuzes kunt maken. En dat je spaart met een goed en veilig gevoel. Daarom gaan wij met jouw geld om op een verantwoorde manier en zonder risico’s. Zoals je dat zelf ook zou doen. 

Veilig sparen bij Argenta betekent dat we aansluiten op het ‘modern spaarbeleid’ en dat we deelnemen aan het Belgische Depositogarantiestelsel. Het Depositogarantiestelsel (DGS) is een garantieregeling voor de klanten van een bank. Als een bank failliet gaat dan is het spaarbedrag tot maximaal € 100.000,- per persoon gegarandeerd.

Kosteloos spaarrekeningen beheren mijn Argenta.

In mijn Argenta kun je eenvoudig zelf extra spaarrekeningen openen en jouw Internet Spaarrekening beeïndigen. Hier worden geen kosten voor gerekend.