Mijn Argenta.

In Mijn Argenta kun je zelf veel inzien en regelen. Zoals het aanvragen van extra spaarrekeningen of een termijndeposito. Je kunt hier ook jouw gegevens wijzigen. Handig toch?
Beheer zelf jouw rekeningen
Pas zelf jouw persoonlijke gegevens aan
Bekijk en download jouw financieel jaaroverzicht
Regel snel jouw eigen account
Handig mutatieoverzicht
Download bewijs van jouw saldo

Nieuwe klant van Argenta?

Als nieuwe klant bij Argenta ontvang je van een e-mail. Hierin staat een stappenplan voor het aanmaken van een gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn Argenta.

Ben je al klant?

Wil je inloggen in Mijn Argenta? Ga dan naar Mijn Argenta en klik op 'activeer jouw account'. Daarna ontvang je een e-mail waarin je de vervolgstappen vindt.

Slim sparen.

Met de Argenta spaarrekeningen maak je eenvoudig verschillende potjes aan voor jouw huis. Voor een verbouwing, de keuken of een lik verf voor op de muur. Dan weet je altijd meteen hoe je ervoor staat. Handig toch.
Spaarpotjes voor jouw huis
Sluit eenvoudig online af
Beheer zelf in Mijn Argenta
Open gratis
Quotes klanten

Samen voorkomen we financiële criminaliteit.

Argenta wil financiële criminaliteit voorkomen. Dit moeten we doen vanuit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Zo dragen we als bank bij een veiligere samenleving. Daarom onderzoeken we transacties, controleren we de identiteit en persoonsgegevens van onze klanten en controleren we de herkomst van eigen middelen.