Mijn Argenta.

Vind hier de antwoorden op de meest voorkomende vragen van andere klanten over mijn Argenta. Zit jouw vraag hier toch niet bij? Neem dan een kijkje in de andere categoriën hierboven. Nog steeds het antwoord niet gevonden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Waar kan ik het Financieel jaaroverzicht van mijn Argenta spaarrekening(en) vinden?

De oude Financiële jaaroverzichten van jouw spaarrekening blijven zichtbaar in Mijn Argenta. Jouw Financieel jaaroverzicht van jouw spaarrekening van 2023 vind je vanaf half februari in Mijn Argenta. 

Binnen Mijn Argenta kun je zelf eenvoudig jouw financieel jaaroverzicht downloaden. Ingelogd? Kies dan in het menu bovenaan de pagina voor 'document'. Daar vind je jouw financieel jaaroverzicht in een PDF-bestand. Wil je het graag printen of opslaan? Download en open dan de PDF en kies daarna voor 'printen' of 'opslaan'.

Het financieel jaaroverzicht van de jongeren spaarrekening vind je als wettelijk vertegenwoordiger in Mijn Argenta.

Is het financieel jaaroverzicht dat je zoekt niet in mijn Argenta aanwezig? Neem dan contact op met onze klantenservice. Aan het begin van het nieuwe jaar zijn de financiële jaaroverzichten van dit jaar beschikbaar. We brengen jou op de hoogte zodra je jouw financieel jaaroverzicht kunt downloaden.

Mijn Argenta

Waar moet mijn systeem aan voldoen om Mijn Argenta goed te gebruiken?

Veiligheid is belangrijk. Vooral digitale veiligheid. Dat betekent ook dat jouw computer, smartphone of tablet ook aan de bepaalde veiligheidseisen moet voldoen. Zo bankier je veilig. En heb je de beste gebruikerservaring. Waar moeten jouw apparaten aan voldoen?

Laptop, pc of mac.

Besturingssyteem.

Windows 8.1 en hoger, Apple Macintosh OS X

versie 10.15 en hoger,

Ondersteunde browsers.

Google Chrome: laatste versie

Mozilla Firefox: laatste versie

Apple Safari:  laatste versie

Microsoft Edge: laatste versie

Aanbevolen resolutie.

De best werkende resolutie is 1920 x 1080 pixels,

De minimale resolutie is 800 bij 600 pixels,

Gebruik je Windows 8? Ga dan naar 'Eigenschappen > Beeldscherm' en kies het thema 'Classic'.

Tablet of mobiel.

Besturingssyteem.

Windows 8.1 en hoger, Apple Macintosh OS X, versie 10.15 en hoger, Mobile iOS (Apple): versie 10.0 of hoger, Android: versie 7 of hoger

Ondersteunde browsers.

Chrome Mobile: laatste versie

Android Stockbrowser: laatste twee versies

Mobile Safari: laatste versie

Wat is Mijn Argenta?

Als klant van Argenta krijg je toegang tot Mijn Argenta. Dat is jouw persoonlijke overzicht waarin je alles vindt over jouw spaarrekeningen. Hier kun je bijvoorbeeld jouw gegevens eenvoudig aanpassen, extra spaarrekening of termijndeposito en krijg je inzicht in jouw financieel jaaroverzicht. Handig toch.

Lees meer

Ik heb geen activatiecode meer.

Ben je jouw activatiecode kwijt voor Mijn Argenta? Ga dan naar Mijn Argenta. Vervolgens klik je op 'ik kan niet inloggen'. En kies je 'gebruikersnaam vergeten'. Je ontvangt dan een nieuwe e-mail met een activatiecode.

Mijn Argenta

Wanneer wordt mijn overboeking verwerkt?

Boek je op een werkdag voor 14.30 uur geld over naar jouw tegenrekening? Of voor 17.30 uur naar jouw spaarrekening? Dan wordt de overboeking dezelfde dag verwerkt. Na deze tijden wordt de overboeking de eerstvolgende werkdag verwerkt. Houd er rekening mee dat jouw bank deze overboeking ook moet verwerken.

overboekingen tussen Argenta rekeningen.

Overboekingen tussen Argenta rekeningen vinden wel altijd direct plaats.

Instant Payment

We nemen nog geen deel aan Instant Payment. Overboekingen van en naar andere banken worden ‘s nachts, in het weekend of op officiële feestdagen niet direct doorgevoerd.

Ik krijg een foutmelding als ik mijn activatiecode invul.

Krijg je een foutmelding na het invullen van jouw activatiecode? Wat vervelend. Neem dan contact met ons op via 076 - 5433085 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur). We helpen jou graag verder met het inloggen in mijn Argenta.

Mijn Argenta

Heeft Argenta een app voor de mobiele telefoon?

We hebben geen app. Wel een responsive website. Dit betekent dat de website zich aanpast aan het scherm van jouw mobiele telefoon. 

Snel toegang tot Mijn Argenta voor spaarproducten of Mijn Leninginzicht voor jouw Argenta hypotheek?

Maak dan eenvoudig een snelkoppeling op het beginscherm van jouw mobiele telefoon. 


• iOS: open de website, klik op ‘share’-icoon onderin en klik op ‘zet in beginscherm’

• Android: open de website, open het menu rechtsboven, klik op sneltoets toevoegen startscherm

Let op: app Argenta België

In de app store staat wel een Argenta-app. Dit is de app van Argenta België en is niet te gebruiken als je klant bent van Argenta Nederland. 

Hoe wijzig ik mijn Argenta hypotheek?

Jouw persoonlijke gegevens pas je eenvoudig aan in Mijn Leninginzicht.  Lees meer over het aanpassen van jouw hypotheek. Voor andere wijzigingen helpt jouw adviseur je graag verder. Of vind een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.

Vind adviseur

Let op.

Heb je de Argenta spaarrekening en de Argenta hypotheek? Zorg er dan voor dat je zowel in Mijn Argenta voor spaarproducten als in Mijn Leninginzicht jouw gegevens aanpast.

Waar kan ik mijn persoonsgegevens bij Argenta bekijken, wijzigen of verwijderen?

Heb je een Argenta spaarrekening?

In Mijn Argenta bekijk of wijzig je eenvoudig jouw persoonsgegevens. 

Lukt dit niet online? Gebruik dan het formulier wijzigen persoonsgegevens.

Heb je de Argenta hypotheek?

Dan kun je jouw gegevens wijzigen in Mijn Leninginzicht.

Let op.

Heb je een Argenta spaarrekening en de Argenta hypotheek? Dan moet je zowel in Mijn Argenta als in Mijn Leninginzicht jouw gegevens aanpassen.

Hoe kan ik inloggen in Mijn Argenta?

Ga naar mijn Argenta en daar kun je direct inloggen in jouw persoonlijke overzicht.

Mijn Argenta