Daarom variabel sparen bij Argenta.

Spaar voor dingen die jij belangrijk vindt. Als extra buffer voor een zekere toekomst, voor die nieuwe auto of verduurzaming van jouw huis. En je kunt storten en opnemen wanneer jou dat uitkomt. We hebben zelf geen betaalrekeningen. Je hebt alleen een betaalrekening van jouw andere bank als tegenrekening nodig om bij ons een spaarrekening te kunnen openen. Makkelijk toch.
Meteen openen zonder betaalrekening van Argenta
Scherpe rentes
Gratis spaarrekening
Potjes voor jouw spaardoelen
Eenvoudig online afsluiten en beheren
ISP rente 21-2-2024

Rente van de Argenta spaarrekening.

Deze rente is op jaarbasis en wordt dagelijks berekend over jouw tegoed. De opgebouwde rente schrijven we jaarlijks bij op jouw rekening.

Zo vraag je een (extra) Argenta spaarrekening aan.

Heb je nog geen actieve spaarrekening?

En wil je de Argenta spaarrekening openen? Hier lees je hoe je dat eenvoudig regelt.

Heb je al een actieve spaarrekening?​

We hebben een stappenplan gemaakt over hoe je als klant van Argenta een extra Argenta spaarrekening opent. Voor als je al een Argenta spaarrekening hebt.

Bewust met jouw geld omgaan samen met Argenta.

We vinden het belangrijk dat wij en onze klanten bewust omgaan met geld. Voor een fijn leven waarin je bewuste financiële keuzes kunt maken. En dat je spaart met een goed en veilig gevoel. Daarom gaan wij met jouw geld om op een verantwoorde manier en zonder risico’s. Zoals je dat zelf ook zou doen. 

Veilig sparen bij Argenta betekent dat we aansluiten op het ‘modern spaarbeleid’ en dat we deelnemen aan het Belgische Depositogarantiestelsel. Het Depositogarantiestelsel (DGS) is een garantieregeling voor de klanten van een bank. Als een bank failliet gaat dan is het spaarbedrag tot maximaal EUR 100.000 per persoon gegarandeerd.

Kosteloos spaarrekeningen beheren mijn Argenta.

In mijn Argenta kun je eenvoudig zelf extra spaarrekeningen openen en jouw Internet Spaarrekening beëindigen. Hier worden geen kosten voor gerekend.