vraag eenvoudig en snel een garantiestelling aan tegen een scherp tarief.

Vanaf 21 februari 2022 kun je eenvoudig, snel en tegen een scherp tarief een garantiestelling regelen voor jouw Argenta klanten. Samen met BNP Paribas Cardif hebben we deze garantiestelling via Argenta opgezet. Woongarant verwerkt deze garantiestellingen.

hoe het werkt.

In de aanbiedingsbrief van het renteaanbod en de bindende offerte van jouw klant vind je een link naar de aanvraagomgeving van Woongarant. Daarin vind je een uitleg. Zo zie je precies welke keuzes je met jouw klant kunt bespreken en wat je moet invullen. 

De klant ontvangt binnen 2 uur nadat de aanvraag is verstuurd het ingevulde aanvraagformulier met de voorwaarden. Dit formulier kan jouw klant dan digitaal ondertekenen en terugsturen.

Daarna verzendt Woongarant de garantiestelling waarborgsom naar de notaris. Jij en jouw klant ontvangen hiervan een kopie. 

Let op: Vanaf dit moment is het alleen mogelijk om de garantiestelling te annuleren als de notaris hiervoor schriftelijk opdracht geeft.

plan herinnering in.

Je kunt ook een herinnering inplannen op de datum waarop de waarborgsom afgerond moet worden. Handig toch.

wat het kost.

De premie voor de garantiestelling is € 250,-. Die betaalt jouw klant via de notaris. Voor de verdere vergoeding voor deze dienst kun je samen met jouw klant afspraken maken.