Vragen over acceptatie, aanvragen of (bijzonder) beheer?

Die beantwoorden we graag. Bel 088-2051500 en we helpen je verder.

Contactgegevens van jouw midoffice.

FlexFront

DAK

Huismerk

Basic SP

VCN

VKG

Veelgestelde vragen.

Hier vind je de antwoorden op veelegestelde vragen van adviseurs over de Argenta hypotheek, onze voorwaarden en het acceptatiebeleid.

Neem je liever direct contact met ons op? Dat kan. Onze accountmanagers helpen jou graag verder. Hun e-mailadres vind je hieronder.
Wat zijn de voorwaarden van de Argenta verhuisregeling?

Hier vind je de veelgestelde vragen over de Argenta verhuisregeling en de voorwaarden.

Lees meer

Hoe kan ik documenten aanleveren voor de Argenta hypotheek?

Je levert eenvoudig digitaal alle documenten voor het aanvragen de Argenta hypotheek aan via het portaal van Hypotheken Data Netwerk (HDN). Het renteaanbod kan zonder ondertekening digitaal aangeleverd worden.

Waarom moet je als adviseur herkomst van eigen middelen aantonen?

We willen graag weten wie onze klanten zijn om te beoordelen of ze de Argenta hypotheek kunnen afsluiten. En beoordelen we niet alleen of jouw klant de hypotheek kan betalen. Vanuit de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft)  zijn we samen verplicht te voorkomen dat onze producten worden gebruikt voor criminele doelen. Daarom willen we jouw klant leren kennen voordat de Argenta hypotheek wordt aangegaan. We controleren bijvoorbeeld ook de herkomst van eigen middelen die jouw klant wil inbrengen.

Lees meer

Wat zijn de bewijsstukken voor eigen middelen en hoe beoordeelt Argenta klanten?

Ga naar de opsomming van de bewijsstukken voor eigen middelen die voor het aanvragen van de Argenta hypotheek gelden.

Waarom is klantonderzoek belangrijk?

Alle geldverstrekkkers hebben maatregelen getroffen om de risico’s op financieel-economische criminaliteit te beperken. Met als doel om de betrouwbaarheid, stabiliteit en de goede naam van de financiële sector te beschermen. Daarom beoordelen we naast het kredietrisico (en vaststelling herkomst van eigen middelen) ook hoe betrouwbaar de klant is voordat ze de Argenta hypotheek aangaan.

Lees meer

Accountmanagers Argenta