We helpen jou graag.

We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur op 088 - 2051515. We helpen jou graag.

Weet je dat… 

  • 1.500.000 huishoudens zulke grote betalingsachterstanden hebben dat er sprake is van geldproblemen.
  • 16% van de Nederlanders maandelijks of altijd rood staat.


Bron Nibud.nl

Nu en later.

De betaalbaarheid van jouw hypotheek kan zomaar veranderen. En vaak heb je het niet helemaal zelf in de hand. Bijvoorbeeld als je gaat scheiden, je baan verliest of als je partner (plotseling) overlijdt. Deze onverwachte situaties kunnen een grote financiële impact hebben. 


Op sommige situaties kun je je wel meer voorbereiden. Want heb je jouw geldzaken goed geregeld voor jouw pensioen? En als je een aflossingsvrije hypotheek hebt, weet je ook al wanneer je het volledige bedrag terug moet betalen. Hier kun je je al op voorbereiden. Bijvoorbeeld door geld te sparen of nu al te starten met aflossen. Bekijk ook onze 5 tips om jouw aflossingsvrije hypotheek betaalbaar te houden.    
 

Tips van het Nibud.

Als je al moeite hebt om rond te komen. Weet dan dat er ook online veel te vinden is om jou te helpen. Bijvoorbeeld met het maken van een (be)spaarplan of het krijgen van overzicht. Op Nibud.nl vind je handige tips en hulpmiddelen om jou daarmee te helpen.

Hulp van jouw gemeente.

Die kunnen jou ook helpen als je geldproblemen hebt. Je kunt daar terecht voor hulp en advies bij schulden. Of kijk op de website van de belastingdienst of je in aanmerking komt voor toeslagen of kwijtschelding.

Meer zelf berekenen.

Bekijk onze handige tools waarmee je snel inzicht krijgt over hoe je de betaalbaarheid van jouw hypotheek kunt verbeteren. Nieuwsgierig?

Kom je er niet uit?

Soms kom je niet alleen uit. En dan heb je hulp nodig. Wij zijn er dan voor jou. Neem dan altijd contact met ons op. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur op 088 - 2051515. In een persoonlijk gesprek bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen.

Bespreek je jouw mogelijkheden liever met een (hypotheek)adviseur. Dat kan natuurlijk ook.