Over ons 

Argenta Actueel

Argenta actueel

Bescherm jezelf tegen phishing

13 nov 2019

Er zijn er phishing e-mails en smsjes ‘zogenaamd uit naam van Argenta’ in omloop. Heb je een e-mail of sms van Argenta ontvangen. Let dan goed op. Er zijn fraudeurs actief die ‘zogenaamd uit naam van Argenta’ e-mails en smsjes versturen. Om uw gegevens te achterhalen. Dit noemen we phishing.
Lees verder
#Algemeen #Hypotheek #Sparen

In gesprek met Pascal

01 feb 2019

Pascal had als kind weinig grote dromen en geniet als volwassen man dan ook van de kleine dingen in het leven. En van zijn gezin, zijn grote geluk.

Lees verder
#Algemeen #Hypotheek #Sparen

Ga jij je koophuis verbouwen? Overweeg dan een extra hypotheek.

28 dec 2018

Je keuken gaat al mee sinds de jaren ‘50 en ook je badkamer doet denken aan vervlogen tijden. Verhuizen wil je gezien de fijne locatie niet, dus is het tijd om de boel eens flink onder handen te nemen. Hoe financier je die verbouwing? Een extra hypotheek kan uitkomst bieden.
Lees verder
#Hypotheek #Algemeen

In gesprek met Debby

30 nov 2018

Debby is niet met een zilveren lepel in haar mond geboren. Makkelijk was het niet altijd, als klein meisje. Maar misschien is dat juist wel de reden dat ze nu alles goed geregeld heeft.

Lees verder
#Algemeen #Hypotheek

In gesprek met Birgitta

02 nov 2018

Wat hebben natuur, cultuur, onderwijs, de tropenzon, de schoonheid van het leven, goede doelen en ICT met elkaar te maken? Ze spelen allen een rol in het leven van Birgitta. Veelvoudig levensliefhebber met een weidse blik op de wereld.
Lees verder
#Algemeen #Sparen

In gesprek met Anouska

17 okt 2018

Thuis hadden we het goed, maar niet breed. Daardoor heb ik als kind al goed met mijn geld leren omgaan. En geleerd hoe je het meeste kunt halen uit het geld dat je hebt.

Lees verder
#Algemeen #Hypotheek

Van kek koffertje tot op hol geslagen paard: wat je nog niet wist over Prinsjesdag

17 sep 2018

Prinsjesdag is een oer-Hollandse traditie met een koning en koningin, een glazen koets, heel veel hoedjes en een koffertje met gouden letters waarin de plannen zitten. Wat moet je verder weten over Prinsjesdag?
Lees verder
#Algemeen

Hoeveel geld heb ik nodig voor de inrichting van mijn huis?

11 sep 2018

Hoeveel kost het om je nieuwe huis in te richten? We zetten het voor je op een rij.
Lees verder
#Hypotheek #Sparen #Algemeen

In gesprek met Frans

24 aug 2018

Ik raad niemand iets aan. Mensen moeten voor zichzelf, met hun gezonde verstand bepalen wat goed voor hen is.’ Frans bankiert met gezond verstand. Maak kennis met Frans. 
Lees verder
#Sparen #Algemeen

In gesprek met Ilse

20 jul 2018

Groeide op in de bollenstreek, in een Belgisch nest. Mensen en liefde voor mensen, dat is waar het om draait in het leven van Ilse. Gastvrijheid werd haar dan ook met de paplepel ingegoten.
Lees verder
#Sparen #Algemeen