Gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek

Of u uw eerste huis gaat kopen, een ander huis gaat kopen of uw huidige hypotheek wilt oversluiten naar Argenta. U heeft waarschijnlijk nog vragen voordat u echt de keuze wilt maken. Want hoe gaat het kopen van een woning precies in zijn werk? Wat heeft u nodig? En wat moet u zoal regelen? Graag helpen we u op weg. Maak nu een afspraak voor een gratis en vrijblijvend oriënterend videogesprek met een van onze adviseurs.

Wat kunt u verwachten?


Een oriënterend gesprek over uw hypotheek waar en wanneer het u uitkomt. Dat kan met een videogesprek met een van onze adviseurs, gewoon via uw laptop, tablet of smartphone.

Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Onze adviseurs zitten voor u klaar. We zijn bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 21.00 uur. En op vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur op 076 543 30 85, kies optie 5 voor een oriëntatiegesprek.

 

  • Een persoonlijke gesprek via een beveiligde verbinding
  • Gratis en vrijblijvend
  • U kiest de plaats en tijd 
  • De adviseur kan zijn scherm delen, zodat u samen naar dezelfde documenten kijkt 

 

Wat heeft u nodig voor het videogesprek?

Zelf-hypotheek-samenstellen

Videogesprek via laptop/computer

Google Chrome, Safari of Mozilla Firefox

Een goede internetverbinding, webcam en microfoon.

Videogesprek via smartphone of tablet

Download de 24Sessions app uit de iOS App Store of de Android Play Store

Daarom kiest u voor de Argenta Hypotheek

Bij Argenta kiest u voor een goede hypotheekrente. Bekijk een overzicht van onze actuele rentes mét NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en rentes zonder NHG.

Zelf-hypotheek-samenstellen

U kiest zelf hoe u een hypotheek van Argenta afsluit. Zelf online, met een Argenta adviseur of met een onafhankelijke adviseur.

De Argenta Hypotheek is een hypotheek die u snapt. Argenta heeft aantrekkelijke rentetarieven en duidelijke productkenmerken.

Liever bellen?

Dat kan natuurlijk ook. Onze adviseurs zitten voor u klaar. We zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 21.00 uur. En op vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur op 076 543 30 85, kies optie 5 voor een oriëntatiegesprek.

Vind een adviseur bij u in de buurt

Ruim 2000 onafhankelijke adviseurs kunnen u adviseren en helpen bij het afsluiten van een Argenta Hypotheek. Zoek een adviseur bij u in de buurt. Deze kan uw persoonlijke situatie met u doornemen en u adviseren over de hypotheek die het beste bij u past.