Regel jouw hypotheek samen met.

Wil je meer weten over de Argenta hypotheek? En of dat bij jouw volgende woonstap past? Een adviseur legt je dat graag uit. Ben je er nog niet uit over welke hypotheek het beste bij je past? Bespreek dan de mogelijkheden met een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.

Een onafhankelijk adviseur.

  • Vergelijk verschillende geldverstrekkers
  • Eerste gesprek meestal vrijblijvend
  • Via videobellen of op kantoor bij jou in de buurt

Een Argenta adviseur.

  • Alleen over de Argenta hypotheek
  • Vrijblijvend eerste gesprek
  • Via videobellen

Eerste vrijblijvend videogesprek.

In het eerste vrijblijvende videogesprek stelt onze adviseur vragen over jouw volgende woonstap. Wil je jouw eerste huis kopen of een volgend huis? Of wil je jouw hypotheek oversluiten? De adviseur berekent dan wat je maximaal kunt lenen en legt je uit wat de Argenta hypotheek inhoudt. Zoals wat de voorwaarden zijn en welke soort rente bij jou zou passen. Zo krijg je een eerste idee van wat de mogelijkheden zijn. Dit eerste gesprek is helemaal vrijblijvend. Je zit dan nog nergens aan vast. Je kunt hier jouw afspraak inplannen. Gewoon wanneer jou dat uitkomt.

Kies je daarna voor de Argenta hypotheek? Dan stellen we een uitgebreid persoonlijk rapport met advies voor jou op. Zo heb je alles in één overzicht en kun je de juiste keuze voor jouw hypotheek maken en regelen we alles voor je zoals afgesproken.

Persoonlijk adviesrapport?

Hier vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen door klanten over het persooonlijk adviesrapport.
Wat staat er in het persoonlijk adviesrapport?

Het persoonlijk adviesrapport stelt jouw eigen onafhankelijk adviseur op of één van onze adviseurs. Hierin vind je een uitgebreid advies dat helemaal ingaat op jouw situatie. Er staat in wat je kunt lenen en wat de mogelijkheden (en risico’s) zijn. En je krijgt advies over welke hypotheek en soort aflosvorm en soort rente het beste bij jouw situatie past. Verder geven ze advies over wat er gebeurt als je bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt of geen werk meer hebt. Of wat er gebeurt als je uit elkaar gaat of komt te overlijden. Zo heb je alles in één overzicht en kun je de juiste keuze voor jouw hypotheek maken.

Wat kost het persoonlijk adviesrapport?

Voor dit rapport rekenen alle adviseurs een bepaald bedrag. Deze prijzen verschillen op basis van jouw persoonlijke situatie. In ons dienstverleningsdocument (DVD) vind je de bedragen per situatie. Bij onafhankelijk adviseurs verschillen deze prijzen. Die staan ook vermeld in hun eigen dienstverleningsdocument.

Waarom worden er kosten gerekend voor het persoonlijk adviesrapport?

De adviseur begeleidt jou van A tot Z om jouw hypotheek te kiezen en te regelen. Je krijgt daar een uitgebreid advies en rapport van. Verder helpt de adviseur jou om alle documenten te verzamelen en jouw aanvraag voor de hypotheek in te dienen bij de geldverstrekker en de notaris. Dan weet je zeker dat jouw aanvraag goed aangeleverd wordt.