Wat zeggen onze klanten?

Onze klanten vertellen u graag zelf over hun ervaringen met Argenta.

 

Argenta is geen ‘schreeuwerige’ bank én biedt een goede rente. Die combinatie gaf de doorslag.

Een spaarpotje, daar heb ik altijd voor gezorgd. Op zoek naar een gunstige spaarrente stuitte ik op Argenta. Belgisch, dat sprak me aan. Dat zal wel komen doordat ik uit een Belgisch nest kom.

Ilse, klant sinds 2014

 

 


Ik heb  alle vertrouwen in Argenta 

"Ik heb gekozen voor een Argenta Hypotheek vanwege de scherpe rente en de soepele, flexibele voorwaarden ten opzichte van andere aanbieders. Bij Argenta heb ik het gevoel dat de klanten op de eerste plaats komen, ik voel me dus echt geen nummer. Ik heb alle vertrouwen in Argenta en hoop nog lang klant van ze te blijven!"

Parviz, klant sinds 2013Een betrouwbare bank voor de toekomst van mijn kind

“Een vriend wees ons op Argenta, en dat leek ons een betrouwbare bank. Het is toch geld van je kinderen, dan wil je helemaal dat het veilig staat. We willen ze leren met geld om te gaan en te sparen met een doel voor ogen. Op korte termijn bijvoorbeeld voor een cursus zeilsport, op langere termijn voor studie, rijlessen etc.”

Eka, klant sinds 2016Een eenvoudige hypotheek met veel zekerheid

"Risico lopen spreekt me niet aan. En met de verantwoordelijkheid voor een gezin al helemaal niet. Dat zie je ook terug in onze hypotheekvorm. Een eenvoudige hypotheek met veel zekerheid. We weten wat we de komende tijd betalen, dat is geen moeilijk verhaal. We liggen dus ook nooit wakker om onze financiën."

Pascal en Kim, klant sinds 2006