Wat is het ArgentaPanel?

Gerelateerde thema's

U bent klant bij Argenta. Een goede keuze! Want we zijn er voor iedereen die verantwoord financiële keuzes maakt. En we doen er alles aan om onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij uw wensen.

 

Het kan altijd beter

We kijken daarom altijd hoe het beter kan. Dat doen we door goed te luisteren naar onze klanten. Uw ervaringen en inzichten zijn dus erg belangrijk om onze dienstverlening te verbeteren. Heeft u bijvoorbeeld tips? Of ziet u dingen die beter kunnen? Denk dan met ons mee en meld u aan voor het ArgentaPanel!

 

Meedoen met het ArgentaPanel

Als lid van het ArgentaPanel ontvangt u ongeveer 4 keer per jaar via e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek. Meestal gaat het hierbij om een online vragenlijst die gemiddeld zo’n 5 tot 10 minuten duurt. Soms gaat het om een poll van één of enkele vragen. Wilt u ook meedoen met de online onderzoeken van het ArgentaPanel? Meld u dan ook aan!

Als panellid ontvangt u regelmatig een terugkoppeling van de onderzoeksresultaten. Zo kunt u zien dat wij met uw adviezen echt verbeteringen doorvoeren! Het ArgentaPanel wordt voor Argenta beheerd door onafhankelijk marktonderzoeksbureau Ruigrok NetPanel.

 

Vragen over het ArgentaPanel?

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar onderzoek@argentapanel.nl of bel ons op 076 - 543 30 85 op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.