Doe je mee aan ons onderzoek?

We hebben het onafhankelijk onderzoeksbureau Ruigrok gevraagd om onderzoek uit te voeren hiernaar. Volgens onze gegevens heb je een (deels) aflossingsvrije hypotheek bij ons. Daarom willen we je graag uitnodigen voor een gesprek om jouw ervaringen te delen en met ons mee te denken. Als dank hiervoor ontvang je voor elk gesprek een cadeaubon van Bol.com.

Individuele en groepsgesprekken.

Het onderzoek bestaat uit groepsgesprekken en individuele gesprekken. Je kunt je volledig vrijblijvend aanmelden voor één of beide gesprekken. Het groepsgesprek is met 4 andere klanten en de onderzoeker van Ruigrok en duurt 2 uur. Als dank ontvang je een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 60,-. Het individuele gesprek is een één-op-één gesprek van 45 minuten met de onderzoeker van Ruigrok. Als dank ontvang je een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 40,-. 

Hieronder vind je meer informatie, de data en mogelijke tijden.

Wil je meedoen?

Heel fijn! Dan kun je je hieronder aanmelden.

In de vragenlijst vragen we enkele gegevens ter achtergrondinformatie en om contact met je op te nemen om het gesprek in te plannen. We gaan gedurende het hele onderzoek zorgvuldig om met je privacy en persoonsgegevens. We volgen hierin de richtlijnen van de AVG.

Op basis van de aanmeldingen, selecteren wij 18 deelnemers om mee te spreken. Als je geselecteerd bent, laten we het je uiterlijk maandag 11 maart weten.

Deelname is geheel vrijblijvend.

Het wel of niet deelnemen aan dit onderzoek is geheel vrijblijvend en heeft geen invloed op jouw individuele situatie of jouw hypotheekproduct(en). Het heeft ook geen invloed op hoe je vanuit Argenta behandeld wordt. Het gaat om een algemeen onderzoek naar aflossingsvrije hypotheken. Jouw individuele hypotheekproduct(en) en individuele situatie bespreken we niet tijdens dit onderzoek.

Goed om te weten.

  • Je hoeft je niet voor te bereiden op het gesprek
  • Tijdens het gesprek kijken medewerkers van Argenta op afstand mee (als je daarvoor toestemming geeft) om zo uit eerste hand te horen wat er goed gaat en beter kan
  • Er vindt geen advies plaats en je kunt geen vragen stellen over jouw individuele situatie of hypotheekproduct

Groepsgesprek.

Maandag 18 maart 2024

16.00 - 18.00 uur of van 19.00 - 21.00 uur (met hapje en drankje)

Het Leonardo Hotel Breda City Center, Stationplein 14 in Breda (goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto)

Individueel gesprek.

Woensdag 20 maart 2024

Tussen 09.30 - 16.30 uur 45 minuten beschikbaar zijn

(geef het tijdsslot dat jou uitkomt aan via de aanmeldlink)

Online via een videoconferencing tool