Over ons 

Argenta Actueel

Een gezonde bank

Een hypotheek afsluiten als zzp'er: hoe werkt dat?

05 dec 2018

Ben jij zzp’er? Dan werkt het qua hypotheken allemaal net even wat anders dan wanneer je in loondienst bent. Dat betekent niet dat je als zzp’er geen hypotheek kunt krijgen. Sterker nog, de afgelopen jaren is het voor zzp’ers juist makkelijker geworden om een hypotheek te krijgen. Benieuwd? Dit wil je weten.
Lees verder
#Hypotheek

In gesprek met Debby

30 nov 2018

Debby is niet met een zilveren lepel in haar mond geboren. Makkelijk was het niet altijd, als klein meisje. Maar misschien is dat juist wel de reden dat ze nu alles goed geregeld heeft.

Lees verder
#Algemeen #Hypotheek

Wat is... een overbruggingshypotheek precies?

23 nov 2018

Wat als je een huis wilt kopen, maar je je oude huis nog niet hebt verkocht? Dan sluit je een overbruggingshypotheek af.
Lees verder
#Hypotheek

Een ander huis kopen met de overwaarde van je oude huis: hoe werkt dat?

16 nov 2018

Met de huidige huizenprijzen is de kans groot dat de opbrengst van je huis hoger is dan de hypotheekschuld die je nog hebt. Dan heb je een overwaarde. Die overwaarde kun je goed gebruiken voor de aankoop van je nieuwe huis. Maar hoe werkt dat precies?
Lees verder
#Hypotheek

Wat is het verschil tussen een annuïtaire en lineaire hypotheek?

09 nov 2018

Een van de belangrijkste keuzes bij het afsluiten van een hypotheek is: annuïtair of lineair aflossen? In dit artikel helpen we je op weg die keuze te maken.
Lees verder
#Hypotheek

In gesprek met Birgitta

02 nov 2018

Wat hebben natuur, cultuur, onderwijs, de tropenzon, de schoonheid van het leven, goede doelen en ICT met elkaar te maken? Ze spelen allen een rol in het leven van Birgitta. Veelvoudig levensliefhebber met een weidse blik op de wereld.
Lees verder
#Algemeen #Sparen

Voor elk spaardoel een online spaarpotje

26 okt 2018

Bij Argenta kun je voor elk spaardoel gratis een aparte spaarrekening aanmaken. Hoe dat werkt? Zo.
Lees verder
#Sparen

Wat is nu eigenlijk... Depositogarantiestelsel

24 okt 2018

De financiële wereld stikt van de lastige begrippen. Begrippen waarvan lang niet iedereen precies weet wat ze betekenen. Terwijl het wel heel belangrijk is om dat precies te weten. Om die reden leggen we je in deze rubriek elke keer één zo’n begrip uit. Dit keer is de beurt aan… het depositogarantiestelsel.
Lees verder
#Sparen

In gesprek met Anouska

17 okt 2018

Thuis hadden we het goed, maar niet breed. Daardoor heb ik als kind al goed met mijn geld leren omgaan. En geleerd hoe je het meeste kunt halen uit het geld dat je hebt.

Lees verder
#Algemeen #Hypotheek

Met deze tips ben je klaar voor Open Huizen Dag

03 okt 2018

Op zaterdag 6 oktober is het weer Open Huizen Dag. Van 11 tot 15 uur kun je zonder afspraak huizen bezichtigen. Of jouw huis laten bezichtigen. Een mooie kans om je te oriënteren op de woningmarkt, huizen te vergelijken en - wie weet - jouw droomhuis te vinden - of jouw huis te verkopen. Wat moet je zoal weten over de Open Huizen Dag? Lees snel verder.
Lees verder
#Hypotheek