Over ons 

Argenta Actueel

Een gezonde bank

Wat is nu eigenlijk een startershypotheek?

22 jun 2018

Ga je je eerste huis kopen? Dan ben je een starter op de huizenmarkt en misschien wel op zoek naar een startershypotheek. Kortom: de eerste hypotheek die je in je leven afsluit.
Lees verder
#Hypotheek

8 tips om te ontspullen.

13 jun 2018

Grote kans dat je huis vol is met spullen die je eigenlijk niet meer gebruikt. Of ooit gaat gebruiken. Zonde, want die ruimte kun je vrijmaken. Doe niet of nauwelijks gebruikte spullen weg en je bent aan het ontspullen. Lees waarom ontspullen een goed idee is en bekijk onze 8 tips.
Lees verder
#Sparen #Algemeen

Hypotheek voor een nieuwbouwhuis: waar moet je rekening mee houden

08 jun 2018

Er een hoop kijken bij het kopen van een nieuwbouwhuis en het afsluiten van een bijbehorende hypotheek. Waar moet je rekening mee houden?
Lees verder
#Hypotheek

Waarom je je vakantiegeld niet cash in huis wilt hebben

31 mei 2018

Het is weer zover, de tijd van het vakantiegeld. Maar wat doe je ermee? Ga je ervan op vakantie, geef je het gelijk uit of leg je het opzij voor later. Wat je ook doet, bewaar het niet zomaar thuis. Dit is waarom.
Lees verder
#Sparen

Wat is...AVG nu precies?

22 mei 2018

Op 25 mei 2018 moeten wereldwijd alle organisaties die persoonsgegevens bewaren en verwerken van Europese staatsburgers, voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)...
Lees verder
#Sparen #Hypotheek #Algemeen

Reis op de planning? Zo krijg je het geld bij elkaar

11 mei 2018

Veel mensen storten hun vakantiegeld helemaal of gedeeltelijk op een spaarrekening. Is dat wel de slimste oplossing? Lees 6 alternatieven voor het sparen via een spaarrekening.
Lees verder
#Sparen

Je hebt je droomhuis gevonden. En nu? Zo vraag je een hypotheek aan

04 mei 2018

Eindelijk heb je je droomhuis gevonden. Gefeliciteerd! Maar nu moet je hem nog financieren. Hoe vraag je je hypotheek aan? En doe je dat met een adviseur of helemaal zelf? Lees snel welke drie mogelijkheden er zijn. 
Lees verder
#Hypotheek

6 dingen die je wilt weten voordat je je huis in de verkoop zet

20 apr 2018

De vraag naar koopwoningen is nog steeds erg hoog. Geen wonder dat een huis in het laatste kwartaal van 2017 gemiddeld slechts 52 dagen te koop stond. Daarbij komt dat de huizenprijzen nog steeds stijgen. Voor veel huizenbezitters is dit dan ook een aantrekkelijk moment om hun huis te verkopen. Ben jij ook van plan je huis te verkopen?
Lees verder
#Hypotheek

Wat is een Overlijdensrisicoverzekering nu precies?

11 apr 2018

De financiële wereld stikt van de lastige begrippen. Begrippen waarvan lang niet iedereen precies weet wat ze betekenen. Terwijl het wel heel belangrijk is om dat precies te weten. Om die reden leggen we je in deze rubriek elke keer één zo’n begrip uit. Na NHG is het nu de beurt aan… de overlijdensrisicoverzekering. 
Lees verder
#Hypotheek #Verzekeren

Open Huizen Dag komt eraan: dit is wat je moet weten

03 apr 2018

7 april is het weer zover: Open Huizen Dag. Vier uur lang zonder afspraak huizen bezichtigen - of jouw huis vier uur lang zonder afspraken laten bezichtigen. Een mooie kans om je te oriënteren op de woningmarkt, huizen te vergelijken en, wie weet, jouw droomhuis te vinden - of jouw huis te verkopen. 
Lees verder
#Hypotheek