Over ons 

Argenta Actueel

Een gezonde bank

Nibud: spaar 10 procent van uw maandinkomen

14 nov 2016

U herkent het vast wel. Net als de maand al duur genoeg is, besluit de wasmachine of uw auto het te begeven. Of valt het verplichte eigen risico van uw ziektekosten hoger uit. Voor onverwachte en verwachte uitgaven is het fijn om geld achter de hand te hebben. Door altijd 10 procent van uw maandinkomen te sparen, bent u deze bedragen beter de baas, zegt het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting (Nibud).
Lees verder
#Sparen

Verhoging hypotheekbedrag NHG

28 okt 2016

De bovengrens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat per 1 januari 2017 omhoog. Een woning kan dan tot maximaal 245.000 euro worden gefinancierd met NHG. In dit artikel leest u wat dit voor u kan betekenen. 
Lees verder
#Hypotheek

Vanaf nu inzicht in de WOZ -waarde van een woning

01 okt 2016

Vanaf 1 oktober 2016 kunt u de WOZ-waarde van uw woning of van een woning die u wilt kopen, bekijken via het WOZ-waardeloket. 

Lees verder
#Hypotheek

Welkom op onze nieuwe website

12 sep 2016

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met het vernieuwen van onze website en de digitale bank. Dit betekent dat onze nieuwe website er nu overzichtelijker uitziet en makkelijker is in gebruik. Ook is onze site nu goed te gebruiken voor alle smartphones en tablets.
Lees verder
#Algemeen

Sparen voor uw kind

23 aug 2016

Zo lang ze klein zijn, willen ze vaak nog niet zoveel, maar als kinderen ouder worden, worden de wensen van kinderen dat ook.  Waren de kleintjes eerst nog tevreden met een ballon, pop of auto, tegen de tijd dat ze 18 worden willen ze studeren, reizen, een scooter of hun rijbewijs halen. En dat zijn forse investeringen.

Lees verder
#Sparen

Welke hypotheekrente past bij u?

22 aug 2016

Bij het afsluiten van een hypotheek komen er veel vragen op u af waar u misschien nog nooit over na heeft gedacht. Bijvoorbeeld de vraag of u kiest voor een vaste of een variabele rente.
Lees verder
#Hypotheek

Stap voor stap uw droomhuis financieren

21 aug 2016

De oude gevel, strakke lijnen, open keuken, tuin op het zuiden, oude ornamenten, of toch dat heerlijke bad... Dat wat een huis een droomhuis maakt, is voor iedereen anders. 
Lees verder
#Hypotheek

De voordelen van uw spaargeld vastzetten

18 aug 2016

Altijd beschikking tot uw spaargeld en kosteloos storten en opnemen wanneer u wilt, heeft voordelen. Maar heeft u spaargeld dat u een tijdje kunt missen, dat u veilig weg wilt zetten, dan is een Termijndeposito wellicht een goede optie voor u.
Lees verder
#Sparen

Sparen met een veilig gevoel

16 aug 2016

Bij Argenta vinden wij het belangrijk dat u spaart met een goed en veilig gevoel. Daarom gaan wij met uw geld om op een verantwoorde manier en zonder risico’s, zoals u dat zelf ook zou doen.
Lees verder
#Sparen #Algemeen

Argenta wint Gouden Spaarrente 2015

07 dec 2015

Argenta heeft met de Internet Spaarrekening de Gouden Spaarrente 2015 gewonnen. Vergelijkingssite spaarrente.nl reikt deze prijs elk jaar uit aan de spaarrekening met het beste rendement en een stabiel rentebeleid.
Lees verder
#Sparen
Argenta maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie