Over ons 

Argenta Actueel

Een gezonde bank

Welke documenten heb je nodig voor je hypotheekaanvraag?

18 jan 2019

Gefeliciteerd met je koopcontract. Nu is het nog zaak je hypotheek te regelen. Daar komt een flinke berg documenten bij kijken. In dit artikel vind je een overzicht van alle documenten die je nodig hebt.
Lees verder
#Hypotheek

Ga jij je koophuis verbouwen? Overweeg dan een extra hypotheek.

28 dec 2018

Je keuken gaat al mee sinds de jaren ‘50 en ook je badkamer doet denken aan vervlogen tijden. Verhuizen wil je gezien de fijne locatie niet, dus is het tijd om de boel eens flink onder handen te nemen. Hoe financier je die verbouwing? Een extra hypotheek kan uitkomst bieden.
Lees verder
#Hypotheek #Algemeen

Simpel maar effectief sparen: de periodieke overboeking

21 dec 2018

Het Nibud adviseert tien procent van je inkomen opzij te zetten voor uitgaven die je niet elke maand doet. Denk bijvoorbeeld aan kleding, vakantie, een auto of een nieuw bankstel. Waar je ook voor spaart. Hoe zorg je ervoor dat je zo’n buffer hebt en niet ineens geld moet lenen als het even tegenzit?
Lees verder
#Sparen

Een hypotheek afsluiten als zzp'er: hoe werkt dat?

05 dec 2018

Ben jij zzp’er? Dan werkt het qua hypotheken allemaal net even wat anders dan wanneer je in loondienst bent. Dat betekent niet dat je als zzp’er geen hypotheek kunt krijgen. Sterker nog, de afgelopen jaren is het voor zzp’ers juist makkelijker geworden om een hypotheek te krijgen. Benieuwd? Dit wil je weten.
Lees verder
#Hypotheek

In gesprek met Debby

30 nov 2018

Debby is niet met een zilveren lepel in haar mond geboren. Makkelijk was het niet altijd, als klein meisje. Maar misschien is dat juist wel de reden dat ze nu alles goed geregeld heeft.

Lees verder
#Algemeen #Hypotheek

Wat is... een overbruggingshypotheek precies?

23 nov 2018

Wat als je een huis wilt kopen, maar je je oude huis nog niet hebt verkocht? Dan sluit je een overbruggingshypotheek af.
Lees verder
#Hypotheek

Een ander huis kopen met de overwaarde van je oude huis: hoe werkt dat?

16 nov 2018

Met de huidige huizenprijzen is de kans groot dat de opbrengst van je huis hoger is dan de hypotheekschuld die je nog hebt. Dan heb je een overwaarde. Die overwaarde kun je goed gebruiken voor de aankoop van je nieuwe huis. Maar hoe werkt dat precies?
Lees verder
#Hypotheek

Wat is het verschil tussen een annuïtaire en lineaire hypotheek?

09 nov 2018

Een van de belangrijkste keuzes bij het afsluiten van een hypotheek is: annuïtair of lineair aflossen? In dit artikel helpen we je op weg die keuze te maken.
Lees verder
#Hypotheek

In gesprek met Birgitta

02 nov 2018

Wat hebben natuur, cultuur, onderwijs, de tropenzon, de schoonheid van het leven, goede doelen en ICT met elkaar te maken? Ze spelen allen een rol in het leven van Birgitta. Veelvoudig levensliefhebber met een weidse blik op de wereld.
Lees verder
#Algemeen #Sparen

Voor elk spaardoel een online spaarpotje

26 okt 2018

Bij Argenta kun je voor elk spaardoel gratis een aparte spaarrekening aanmaken. Hoe dat werkt? Zo.
Lees verder
#Sparen