Argenta Actueel

Argenta actueel

Phishing

17 mrt 2020

Er zijn phishing e-mails en smsjes ‘zogenaamd uit naam van Argenta’ in omloop. Heb je een e-mail of sms van Argenta ontvangen. Let dan goed op. Er zijn fraudeurs actief die ‘zogenaamd uit naam van Argenta’ e-mails en smsjes versturen. Om uw gegevens te achterhalen. Dit noemen we phishing.
Lees verder
#Algemeen #Hypotheek #Sparen

Hoe bouw ik zo snel mogelijk een financiële buffer op?

22 feb 2019

Om ervoor te zorgen dat je niet meteen een dure lening nodig hebt als er iets niet meezit of als je iets leuks wilt doen of kopen, is het handig een buffer achter de hand te hebben. Maar hoe bouw je zo snel mogelijk zo’n buffer op?
Lees verder
#Sparen

Wat kan ik doen met €10.000 spaargeld?

07 feb 2019

De spaarrentes staan lager dan ooit. Spaargeld levert op een spaarrekening dus niet zoveel op. Maar wat moet je dan met je spaargeld? In dit artikel vind je vijf manieren om meer uit je spaargeld te halen zonder al teveel risico te lopen.
Lees verder
#Sparen

In gesprek met Pascal

01 feb 2019

Pascal had als kind weinig grote dromen en geniet als volwassen man dan ook van de kleine dingen in het leven. En van zijn gezin, zijn grote geluk.

Lees verder
#Algemeen #Hypotheek #Sparen

Simpel maar effectief sparen: de periodieke overboeking

21 dec 2018

Het Nibud adviseert tien procent van je inkomen opzij te zetten voor uitgaven die je niet elke maand doet. Denk bijvoorbeeld aan kleding, vakantie, een auto of een nieuw bankstel. Waar je ook voor spaart. Hoe zorg je ervoor dat je zo’n buffer hebt en niet ineens geld moet lenen als het even tegenzit?
Lees verder
#Sparen

In gesprek met Birgitta

02 nov 2018

Wat hebben natuur, cultuur, onderwijs, de tropenzon, de schoonheid van het leven, goede doelen en ICT met elkaar te maken? Ze spelen allen een rol in het leven van Birgitta. Veelvoudig levensliefhebber met een weidse blik op de wereld.
Lees verder
#Algemeen #Sparen

Voor elk spaardoel een online spaarpotje

26 okt 2018

Bij Argenta kun je voor elk spaardoel gratis een aparte spaarrekening aanmaken. Hoe dat werkt? Zo.
Lees verder
#Sparen

Wat is nu eigenlijk... Depositogarantiestelsel

24 okt 2018

De financiële wereld stikt van de lastige begrippen. Begrippen waarvan lang niet iedereen precies weet wat ze betekenen. Terwijl het wel heel belangrijk is om dat precies te weten. Om die reden leggen we je in deze rubriek elke keer één zo’n begrip uit. Dit keer is de beurt aan… het depositogarantiestelsel.
Lees verder
#Sparen

Belasting betalen over je spaargeld: dit zijn de regels voor 2019

25 sep 2018

Op Prinsjesdag is bekendgemaakt hoe de vermogensbelasting vanaf 2019 wijzigt. Hebt u veel spaargeld en beleggingen? Dan kan die wijziging gevolgen voor u hebben. Lees snel hoe het zit.

Lees verder
#Sparen

Hoeveel geld heb ik nodig voor de inrichting van mijn huis?

11 sep 2018

Hoeveel kost het om je nieuwe huis in te richten? We zetten het voor je op een rij.
Lees verder
#Hypotheek #Sparen #Algemeen