internet spaarrekening.

Kosteloos, eenvoudig en online sparen. Storten en opnemen wanneer je wilt. Maak verschillende spaarpotjes aan voor jouw huis. En voor dingen die jij belangrijk vindt. Voor verbeteringen aan jouw huis, andere meubelen of dat je geld achter de hand hebt om lekker even weg te gaan. Bijvoorbeeld tijdens de verbouwing. Wel zo fijn.
Image
internet spaarrekening

daarom sparen bij Argenta.

In mijn Argenta kun je eenvoudig zelf extra spaarrekeningen openen en stoppen. Hiervoor rekenen we geen kosten.
spaarpotjes voor jouw huis
jaarlijkse rentebijschrijving
storten en opnemen wanneer je wilt
altijd online toegang tot jouw rekening
open gratis

wat is sparen met een variabele rente?

Op de internet spaarrekening spaar je tegen een variabele rente. Dit betekent dat de rente kan wijzigen. We sturen jouw een mail als de rente wordt aangepast. Je kunt de actuele rente ook altijd vinden in onze renteoverzicht.

Image
rente_internet_spaarrekening

rente internet spaarrekening.

Deze rente is op jaarbasis en wordt dagelijks berekend over jouw tegoed. De opgebouwde rente wordt jaarlijks bijgeschreven.

veilig sparen bij Argenta.

Bij Argenta vinden we het belangrijk dat je spaart met een goed en veilig gevoel. Daarom gaan wij met jouw geld om op een verantwoorde manier en zonder risico’s. Zoals je dat zelf ook zou doen. 

Veilig sparen bij Argenta betekent dat we aansluiten op het ‘modern spaarbeleid’ en dat we deelnemen aan het Belgische Depositogarantiestelsel. Het Depositogarantiestelsel (DGS) is een garantieregeling voor de klanten van een bank. Als een bank failliet gaat, garandeert het een spaarbedrag tot maximaal € 100.000,- per persoon.

kosteloos spaarrekeningen beheren mijn Argenta.

In mijn Argenta kun je eenvoudig zelf extra spaarrekeningen openen en jouw Internet Spaarrekening beeïndigen. Hier worden geen kosten voor gerekend.

voorwaarden Argenta sparen