Sparen voor uw kind

Breda, 8/23/2016 12:00:00 AM

Kleine kinderen, kleine wensen, grote kinderen, grote(re) wensen... Waren ze eerst nog tevreden met iets kleins, tegen de tijd dat ze 18 worden willen ze studeren, reizen, een scooter of hun rijbewijs halen. En dat zijn forse investeringen.

Maandelijks sparen
Als u nu al begint met sparen voor uw kind op de Jongeren Spaarrekening, heeft u op de 18de verjaardag een mooi bedrag bij elkaar. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om iedere maand een klein bedrag te sparen, dan bouwt u al heel snel iets op. 

Jongeren Spaarrekening
Speciaal voor kinderen en jongeren onder de 18 jaar, bieden we bij Argenta de Jongeren Spaarrekening aan. Dit is een spaarrekening met een hoge rente, op naam van het kind. Deze rekening is kosteloos en eenvoudig online te openen.

Vanaf 18de verjaardag een Internet Spaarrekening
Vanaf de 18de verjaardag is uw kind volwassen en mag of zij zelf over het spaargeld beschikken.  De Jongeren Spaarrekening wordt dan omgezet naar een Internet Spaarrekening. Op deze spaarrekening kan uw kind dan zelf verder sparen voor zijn of haar dromen.

Wilt u meer weten over de Jongeren Spaarrekening, of wilt u direct een spaarrekening openen? Dat kan eenvoudig online of lees meer over sparen bij Argenta en bekijk de actuele spaarrentes.

Let op! U kunt alleen een Jongeren Spaarrekening openen als u de wettelijke vertegenwoordiger bent van de minderjarige.