Stap voor stap uw droomhuis financieren

Breda, 8/21/2016 6:06:00 PM
De oude gevel, strakke lijnen, open keuken, tuin op het zuiden, oude ornamenten, of toch dat heerlijke bad... Dat wat een huis een droomhuis maakt, is voor iedereen anders. En het vinden van een droomhuis is soms in een minuut gebeurd, maar soms duurt het maanden, of zelfs jaren. Hoe dan ook, als u uw droomhuis heeft gevonden, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk weten of u het huis kunt financieren.

Wij raden u altijd aan om een hypotheek adviseur in de arm te nemen die u een onderbouwd en onafhankelijk hypotheekadvies kan geven. Een hypotheek aanvragen is namelijk een ingewikkeld proces en een adviseur zorgt ervoor dat u niets over het hoofd ziet. Inmiddels zijn er meer dan 750 adviseurs in Nederland die u verder kunnen informeren over de Argenta hypotheek en u kunnen helpen bij het aanvragen van de Argenta hypotheek.

Als u uw droomhuis heeft gevonden, doorloopt u met de adviseur een aantal stappen tot het afsluiten van de hypotheek, namelijk:

1. Maak een afspraak met de adviseur
2. Adviesgesprek
3. Doornemen van het renteaanbod
4. Versturen van verschillende documenten
5. Ondertekenen van de bindende offerte
6. Ondertekenen van de hypotheekofferte

Snel uw droomhuis financieren? Bekijk onze actuele hypotheekrentes. U kunt online uw hypotheek aanvragen, of neem contact op met een hypotheek adviseur bij u in de buurt