Over ons 

Argenta Actueel

Een gezonde bank

Wat is een Overlijdensrisicoverzekering nu precies?

11 apr 2018

De financiële wereld stikt van de lastige begrippen. Begrippen waarvan lang niet iedereen precies weet wat ze betekenen. Terwijl het wel heel belangrijk is om dat precies te weten. Om die reden leggen we je in deze rubriek elke keer één zo’n begrip uit. Na NHG is het nu de beurt aan… de overlijdensrisicoverzekering. 
Lees verder
#Hypotheek

Open Huizen Dag komt eraan: dit is wat je moet weten

03 apr 2018

7 april is het weer zover: Open Huizen Dag. Vier uur lang zonder afspraak huizen bezichtigen - of jouw huis vier uur lang zonder afspraken laten bezichtigen. Een mooie kans om je te oriënteren op de woningmarkt, huizen te vergelijken en, wie weet, jouw droomhuis te vinden - of jouw huis te verkopen. 
Lees verder
#Hypotheek

Een hoge of juist een lage WOZ-waarde?

23 mrt 2018

Veel huiseigenaren kregen ‘m weer op de deurmat: een brief met de nieuw vastgestelde WOZ-waarde. Maar moet je nu blij zijn met een hogere of juist een lagere WOZ-waarde? Nou, dat hangt er vanaf.
Lees verder
#Hypotheek

Wat is nu eigenlijk... NHG?

15 mrt 2018

De financiële wereld stikt van de lastige begrippen. Begrippen waarvan lang niet iedereen precies weet wat ze betekenen. Terwijl het wel heel belangrijk is om dat precies te weten. Wij helpen je graag met de antwoorden. Deze keer: ‘Wat is nu eigenlijk... NHG?
Lees verder
#Hypotheek

Phishing: wat is het, waarom is het gevaarlijk en wat doe je ertegen?

14 feb 2018

Heb je een e-mail van je bank ontvangen? Let dan heel goed op, want er bestaat een reële kans dat die e-mail niet van je bank is, maar van een crimineel die uit is op jouw geld.
Lees verder
#Algemeen #Hypotheek #Sparen

Beter voor het milieu én voor je portemonnee: 6 manieren om duurzamer te wonen

01 feb 2018

Huishoudens zijn in Nederland verantwoordelijk voor zo’n 15% van de totale CO2-uitstoot. Daarbij komt nog dat gas en elektriciteit voor veel huishoudens een groot deel van de woonlasten uitmaken. Reden genoeg dus om duurzamer te wonen. Wat zijn de mogelijkheden op dat gebied? We zetten er zes voor je op een rij.
Lees verder
#Sparen #Algemeen #Hypotheek

7 tips bij het zoeken van een koophuis

31 jan 2018

De afgelopen tijd zijn er veel huizen verkocht. Daardoor kan het best lastig zijn om jouw ideale koophuis te vinden. Met de volgende zeven tips maken we jouw zoektocht een stukje makkelijker.
Lees verder
#Hypotheek

De verhuisregeling: uw hypotheek verhuist met u mee.

28 nov 2017

Heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u graag uw huidige hypotheek meenemen? Dat kan met de Argenta Verhuisregeling. 
Lees verder
#Hypotheek

Verhoging hypotheekbedrag NHG

28 okt 2016

De bovengrens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat per 1 januari 2017 omhoog. Een woning kan dan tot maximaal 245.000 euro worden gefinancierd met NHG. In dit artikel leest u wat dit voor u kan betekenen. 
Lees verder
#Hypotheek

Vanaf nu inzicht in de WOZ -waarde van een woning

01 okt 2016

Vanaf 1 oktober 2016 kunt u de WOZ-waarde van uw woning of van een woning die u wilt kopen, bekijken via het WOZ-waardeloket. 

Lees verder
#Hypotheek
Argenta maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie