Over ons 

Argenta Actueel

Een gezonde bank

Welke documenten heb je nodig voor je hypotheekaanvraag?

18 jan 2019

Gefeliciteerd met je koopcontract. Nu is het nog zaak je hypotheek te regelen. Daar komt een flinke berg documenten bij kijken. In dit artikel vind je een overzicht van alle documenten die je nodig hebt.
Lees verder
#Hypotheek

Ga jij je koophuis verbouwen? Overweeg dan een extra hypotheek.

28 dec 2018

Je keuken gaat al mee sinds de jaren ‘50 en ook je badkamer doet denken aan vervlogen tijden. Verhuizen wil je gezien de fijne locatie niet, dus is het tijd om de boel eens flink onder handen te nemen. Hoe financier je die verbouwing? Een extra hypotheek kan uitkomst bieden.
Lees verder
#Hypotheek #Algemeen

Een hypotheek afsluiten als zzp'er: hoe werkt dat?

05 dec 2018

Ben jij zzp’er? Dan werkt het qua hypotheken allemaal net even wat anders dan wanneer je in loondienst bent. Dat betekent niet dat je als zzp’er geen hypotheek kunt krijgen. Sterker nog, de afgelopen jaren is het voor zzp’ers juist makkelijker geworden om een hypotheek te krijgen. Benieuwd? Dit wil je weten.
Lees verder
#Hypotheek

In gesprek met Debby

30 nov 2018

Debby is niet met een zilveren lepel in haar mond geboren. Makkelijk was het niet altijd, als klein meisje. Maar misschien is dat juist wel de reden dat ze nu alles goed geregeld heeft.

Lees verder
#Algemeen #Hypotheek

Wat is... een overbruggingshypotheek precies?

23 nov 2018

Wat als je een huis wilt kopen, maar je je oude huis nog niet hebt verkocht? Dan sluit je een overbruggingshypotheek af.
Lees verder
#Hypotheek

Een ander huis kopen met de overwaarde van je oude huis: hoe werkt dat?

16 nov 2018

Met de huidige huizenprijzen is de kans groot dat de opbrengst van je huis hoger is dan de hypotheekschuld die je nog hebt. Dan heb je een overwaarde. Die overwaarde kun je goed gebruiken voor de aankoop van je nieuwe huis. Maar hoe werkt dat precies?
Lees verder
#Hypotheek

Wat is het verschil tussen een annuïtaire en lineaire hypotheek?

09 nov 2018

Een van de belangrijkste keuzes bij het afsluiten van een hypotheek is: annuïtair of lineair aflossen? In dit artikel helpen we je op weg die keuze te maken.
Lees verder
#Hypotheek

In gesprek met Anouska

17 okt 2018

Thuis hadden we het goed, maar niet breed. Daardoor heb ik als kind al goed met mijn geld leren omgaan. En geleerd hoe je het meeste kunt halen uit het geld dat je hebt.

Lees verder
#Algemeen #Hypotheek

Met deze tips ben je klaar voor Open Huizen Dag

03 okt 2018

Op zaterdag 6 oktober is het weer Open Huizen Dag. Van 11 tot 15 uur kun je zonder afspraak huizen bezichtigen. Of jouw huis laten bezichtigen. Een mooie kans om je te oriënteren op de woningmarkt, huizen te vergelijken en - wie weet - jouw droomhuis te vinden - of jouw huis te verkopen. Wat moet je zoal weten over de Open Huizen Dag? Lees snel verder.
Lees verder
#Hypotheek

Hoeveel geld heb ik nodig voor de inrichting van mijn huis?

11 sep 2018

Hoeveel kost het om je nieuwe huis in te richten? We zetten het voor je op een rij.
Lees verder
#Hypotheek #Sparen #Algemeen