“Een eenvoudige hypotheek met veel zekerheid. We liggen dus nooit wakker om onze financiën.”
Pascal en Kim, klant sinds 2006
Bereken uw hypotheek

Een hypotheek met gezond verstand

Gezond verstand verdient een gezonde hypotheek. Een hypotheek bij Argenta heeft scherpe rentes en duidelijke voorwaarden. Hoe doen we dat? We zijn een digitale bank waar klanten eenvoudig online een hypotheek kunnen afsluiten. Daarnaast werken wij met onafhankelijke adviseurs. Dit maakt een netwerk van kantoren in Nederland overbodig. En dat scheelt kosten. Argenta keert geen bonussen uit. Bovendien investeren we het grootste deel van de winst steeds opnieuw in de bank. Dat kan omdat Argenta een onafhankelijke bank is, zonder beursnotering. En dat ziet u terug in onze scherpe rentes. Bij Argenta ontdekt u het voordeel van bankieren met gezond verstand.

De Argenta Hypotheek

1,15 %

De Argenta Hypotheek

De Argenta Hypotheek is een hypotheek die u snapt. Argenta heeft aantrekkelijke rentetarieven en duidelijke productkenmerken.

Meer uitleg nodig? Start dan een gratis oriëntatiegesprek met een van onze medewerkers.

Aflosvormen

Bij Argenta kiest u zelf hoe u aflost. Wij hebben een annuïteiten-lineaire 
of aflossingsvrije hypotheek.

Overige aflosvormen

Dienstverlening

Hoe wij werken, staat in ons Dienstverleningsdocument (DVD) . Voordat u een Argenta Hypotheek afsluit, vragen wij u deze te lezen en akkoord te gaan met onze Dienstverleningsovereenkomst (DVO).

 

ORV en Bankgarantie

Een overlijdensrisicoverzekering (ORV) dekt financiële risico's af bij overlijden. Uw nabestaanden blijven niet met een restschuld zitten. Leent u meer dan 80% van de waarde van de woning met of zonder NHG? Dan bent u bij Argenta verplicht om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten. Bij de koop van een woning wordt ook vaak gevraagd om een bankgarantie.

Vind een adviseur in de buurt

Vul uw postcode of plaatsnaam in.
Ruim 1500 onafhankelijke adviseurs kunnen u adviseren en helpen bij het afsluiten van een Argenta Hypotheek. Zoek een adviseur bij u in de buurt. Deze kan uw persoonlijke situatie met u doornemen en u adviseren over de hypotheek die het beste bij u past. 

Gratis en vrijblijvend hypotheekgesprek

Meer uitleg nodig? Vraag dan een gratis oriënterend hypotheekgesprek met een van onze medewerkers.

"Ik heb het idee dat Argenta niet alleen uit eigen belang handelt."

Parviz, klant sinds 2013

Een duurzame relatie

We zijn er niet alleen voor u als u uw hypotheek afsluit. We blijven bereikbaar. Zodat u ons kunt vinden als uw situatie verandert. Een scheiding, arbeidsongeschikt, een ander inkomen. Dit kan allemaal invloed hebben op uw hypotheek. Uw adviseur helpt u graag verder. Met begrip voor uw situatie en met kennis van de hypotheekmarkt.
 
 

Een gezonde bank

Wij zijn Argenta. Een bank voor hypotheken, sparen en verzekeren. Die in België al 60 jaar staat als een huis. Argenta is een bank voor mensen, en dus niet voor bedrijven. We zijn er voor iedereen die niet van risico’s houdt. En die financiële keuzes maakt met gezond verstand. Welkom bij een gezonde bank. Welkom bij Argenta!
140.000+
Meer dan 140.000 spaarders in Nederland
60 Jaar
Al 60 jaar onafhankelijk en niet-beursgenoteerd
Sterke buffer
Eén van de sterkste van Europa
2000+
Meer dan 2000 onafhankelijke hypotheekadviseurs in Nederland

Argenta in de prijzenNeem contact met ons op

Vragen & Contact

Heeft u vragen over onze bank of onze producten? Bel of mail ons gerust. Op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur staan onze teams voor u klaar!